Workshops 

Stoelinspiratie Urim-code

Heb jij thuis de Urim-Code Stoel van Monique Timmers, of denk je er over er een aan te kopen? Dan is de Urim-Code inspiratie iets voor jou! Hier helpen we je om:
De basis mogelijkheden te leren kennen om meer resultaat te halen uit jouw persoonlijke zitting op de Stoel.

Nieuwe datum: 6 januari 2024

 

Stoelinspiratie Bron-Code

Gebruik jij de Bron-code stoel van Monique Timmers? En wil je graag deze stoel zo optimaal mogelijk gebruiken?  Dan is de Bron-code inspiratie iets voor jou! Hier leer je namelijk: Meer mogelijkheden kennen om nóg meer resultaat te halen uit het gebruik van de Stoel.   Actuele datum, op aanvraag

Helingsreis van de Chakra en Dimensies.

Deze helingsreis is een serie van 5 halve dagen. Op deze helingsreis worden je chakra's gezuiverd en je komt weer volledig in harmonie met de eerste 9 diimensies. Deze behandelingen vinden plaats op de Urim-code stoel. 

Actuele datum, op aanvraag

 

 

 

 

voor inspiratie en healing

 • Mysterie school

  De mysterie school houdt zich bezig met de wetenschap en bestudering van de natuurwetten en daarnaast met occulte, astrologische en astronomische zaken.

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

 • Kleurenpunctuur

  Kleur is een vorm van voeding. Het laadt je batterij op en verhoogt je weerstand .Kleurenpunctuur is een pijnloze therapie, geschikt voor jong en oud....

  lees verder >>

 • Escentie parfums

  Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. 

  lees verder >>