Workshop: Energetische stoelen dag zaterdag 16 maart

Workshops 

Stoelinspiratie en helingsdag met de Energetische Stoelen : Thema VERBINDING

Heb jij thuis de Urim-Code Stoel of de Bron-code stoel van Monique Timmers, of denk je er over er een aan te kopen? Dan is de stoel inspiratie iets voor jou! Hier helpen we je om: De basis mogelijkheden te leren kennen om meer resultaat te halen uit jouw persoonlijke zitting op de Stoel. Deze dagen zijn ook een waardevolle aanvulling wanneer je wat extra ondersteuning nodig hebt voor je gezondheid. Je bent een dag lang in de energie van de Urim-code en krijgt een op jouw afgestemde energie booster.

Nieuwe datum: 16 maart 2024

 

Helingsreis van de Chakra en Dimensies.

Deze helingsreis is een serie van 5 halve dagen. Op deze helingsreis worden je chakra's gezuiverd en je komt weer volledig in harmonie met de eerste 9 diimensies. Deze behandelingen vinden plaats op de Urim-code stoel. 

Actuele datum, op aanvraag

 

 

 

 

voor inspiratie en healing

 • Mysterie school

  De mysterie school houdt zich bezig met de wetenschap en bestudering van de natuurwetten en daarnaast met occulte, astrologische en astronomische zaken.

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

 • Escentie parfums

  Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. 

  lees verder >>