Referenties

Lieve Evaly,

Dank je wel dat je me hebt geholpen (weer) te worden wie ik ben. Dankzij jouw eeuwige optimisme ( ’t komt goed) en vele behandelingen is ’t me gelukt eindelijk van m’n eczeem af te komen, iets waar ik na al die jaren niet veel vertrouwen meer in had. Nog veel belangrijker is dat ik veel beter in mijn vel zit,  oud zeer heb opgelost en me ( letterlijk en figuurlijk) kilo’s lichter voel. Dank voor al je wijze lessen en goede raad.

Veel liefs, Ine (59)

 

 

 

Een trigger vinger en een golfarm,

Nadat ik een paar maanden geleden Bart in één behandeling grotendeels van zijn trigger vinger had afgeholpen kwam hij nu langs met een acute 'golfarm'. De vorige keer, zo'n drie jaar geleden, heeft hij daardoor een 1/2 jaar met pijn in zijn arm gelopen en al die tijd niet kunnen sporten. Zijn reactie na de behandeling de volgende dag op de app was: 'Ik heb zonder pijn geslapen en nu lijkt het bijna helemaal weg te zijn, alleen een beetje stijf voelt t aan! Super bedankt en ben er zelfs een beetje onder de indruk van. Helemaal blij, dank je wel. En na 3 dagen: Pijn is volledig weg!

Top, Bart P. (40)

 

voor inspiratie en healing

 • Mysterie school

  De mysterie school houdt zich bezig met de wetenschap en bestudering van de natuurwetten en daarnaast met occulte, astrologische en astronomische zaken.

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

 • Escentie parfums

  Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. 

  lees verder >>