"Niets in de natuur is toeval.....
Iets lijkt alleen maar toeval door gebrek aan kennis."
- Baruch Spinoza (1632 - 1677)

Tarieven

Individuele sessie 30 min 50 euro                 
2 abonnementenvormen:  
6 mnd gezondheid en inspiratie 333 euro
6 mnd bewustwording en groei 444 euro
bij bedrijfs/zakelijke abonnementen  + 21% BTW

 

Het 1e  abonnement zorgt voor een krachtige booster aan energie en maakt je krachtiger en geeft meer vertrouwen in het leven. Geeft je gezondheid een beste boost.

Gedurende 6 maanden 1x per maand, 30 min. 1 op 1 coaching en/of healing op de energetische stoelen en/of kleurenpunctuur behandeling, incl. remedies en/of celzouten.

We transformeren oude ballast en vastgelopen patronen zodat je weer vrijer en lichter kunt leven. Met name ook geschikt bij burn-out klachten.

Het 2e abonnement ondersteunt jou op jouw pad van licht, bewustwording en groei, opdat je je zielsmissie voluit kunt leven met de grootse blijheid in je hart.Geeft je ontwikkeling een beste boost.

Hiervoor krijg je gedurende de looptijd van het abonnement 2 x een 50 ml escentie blend, speciaal en met jou samen, op jouw trilling afgestemd.

Gedurende 6 maanden 1 x per maand, 30 min. 1 op 1 coaching en/of healing met betrekking tot het thema wat er voor jou nu toe doet. Soms krijg je oefeningen of opdrachtjes, ontvang je aanbrengtips en krijg je altijd een mooie boodschap mee.

Bonus: een half jaar lang ruik je, zonder systeembelasting, heerlijk. Bovendien is het altijd een uniek parfum wat speciaal voor jou is samengesteld.

voor inspiratie en healing

 • UR-Academie

  De UR Academie geeft de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in de nieuwe fase van groei in bewustzijn.

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

 • Kleurenpunctuur

  Kleur is een vorm van voeding. Het laadt je batterij op en verhoogt je weerstand .Kleurenpunctuur is een pijnloze therapie, geschikt voor jong en oud....

  lees verder >>

 • Escentie parfums

  Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. 

  lees verder >>