Ur-Therapeut

De Ur-Therapeuten zijn opgeleid en getraind om mensen te terug te brengen en te helen naar hun oorspronkelijke Goddelijke blauwdruk. De Energetische Stoelen, de Urim-code, Bron-code en Thummim-code van Monique Timmers spelen hierin een cruciale rol.

De Energetische Stoelen hebben elk hun eigen Licht-intelligentie matrix die in staat is om de oorspronkelijke Goddelijke blauwdruk te activeren en (oude) belastingen uit jouw systeem te verwijderen en/of te transformeren. Jouw huidige constellatie is een opstelsom van veel ervaringen uit jouw (vorige) leven(s) waarvan de herinneringen in de vele lagen van jouw systeem liggen opgeslagen. Hier aan ten grondslag ligt de collectieve val die we heel lang geleden hebben gemaakt in de lagere energie-velden. Deze vaak onbewuste herinneringen zijn belastend voor ons systeem, houden ons vast in de matrix van oorzaak-gevolg en veroorzaken vaak (chronische) klachten. We zitten midden in een grote transformatie en onze lichamen krijgen een hogere trilling. Dit vraagt nieuwe technieken.

In de Goddelijke blauwdruk ligt alle informatie opgeslagen over jouw opperste staat van Zijn, jouw Bron-geheugen, oftewel wie jij Werkelijk bent. Door de val in de lagere frequentie is de mens niet meer in staat om die zuivere lichtintelligentie te ervaren, te voelen en te gebruiken. En juist dat mogen we weer herstellen.

Door het herstel van de oorspronkelijke verbindingen met de hogere Lichtvelden, het netwerk van zuivere kristallijnen structuren, het spirituele Licht en de ondersteunende Liefde, kunnen we weer verbonden worden met onze hogere energielichamen.

Dit alles wordt Astronomische Geneeskunde of Medische Astronomie genoemd.

Heling vanuit het Allerhoogste.

De Urim-Code stoel

De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen. Het is een methode die inwerkt op je hele lichaam en zo krachtig is dat hij doorwerkt tot in de cellen. Dit heeft uitwerking op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en psychisch niveau.

Je kunt de Urim-code zien als een hulpmiddel dat het energieveld van mensen ‘repareert’, optimaliseert en in zijn kracht brengt. De Urim helpt om het hoofd en hart weer opnieuw te synchroniseren zodat denken en voelen weer op één lijn worden gebracht en je weer vanuit je authentieke kracht kan leven.

 De Urim–Code helpt bij:

 • Chronische vermoeidheid
 • Stress,onrust en depressies
 • Slapeloosheid
 • Reuma
 • Hoofdpijnen

De Bron-Code stoel

Het is een stoel die zo veel energie bezit dat je samen met mij tijdens de behandeling negatieve herinneringen en oude patronen gaat wissen. Door oude patronen maken we steeds dezelfde keuzes en komen we niet uit de vicieuze cirkel waarin we leven. De Bron-code stoel maakt dat je al deze ballast loslaat en weer in je eigen energie komt. Je merkt dat daardoor bepaalde lichamelijk klachten minder worden of geheel verdwijnen.

 De Bron-Code stoel helpt bij:

 • Blokkades uit vorige levens opheffen  
 • Blokkades in je familielijnen opheffen  
 • Blokkades in je dagelijkse leven opheffen                                                                                                    

Wil jij je weer vrij voelen? Maak een afspraak

 

voor inspiratie en healing

 • Mysterie school

  De mysterie school houdt zich bezig met de wetenschap en bestudering van de natuurwetten en daarnaast met occulte, astrologische en astronomische zaken.

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

 • Escentie parfums

  Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. 

  lees verder >>