geef licht door, door licht te zijn

Evaly van Dijk

Lieve belangstellende, ik ben Evaly van Dijk(1964) en geboren in Arnhem. Door mijn zoektocht naar meer energie en bevredigende antwoorden op mijn vragen over gezondheid en ziekte ben ik ooit begonnen met  o.a. voedingsleer en diverse natuurgeneeskundige beroepsopleidingen gevolgd en uiteindelijk ook les gaan geven. Om mijn gebrek aan energie te herstellen en na een zoektocht via diverse behandelingen, die allemaal een beetje of tijdelijk hielpen, ben ik uiteindelijk uitgekomen bij het compleet holiistisch aanpakken van lichaam, ziel en geest en dat kan via regressief- en progressief te trainen enzo heb ik weer volledige verantwoordelijkheid voor mijzelf gekregen.

*Regressief trainen om oude belastende emoties en de daaruit ontstane gezondheidsklachten te verwijderen of te harmoniseren. Hiervoor volg je een aantal therapiesessies bij mij op o.a. de energertische stoelen, via escentie therapie en eventueel kleurenpunctuur.

*Progressief trainen om de verantwoordelijkhieid voor jouw eigen keuzes volledig te nemen en je levensenergie te reactiveren. Volg dan de Mysterieschool en/of de Vallei-training.

Doordat jij weer eigen verantwoordelijkheid gaat nemen voor je eigen gezondheid, creëer jij je eigen levensgeluk met blijvend resultaat.

Wil jij een krachtige levenslustige vrouw zijn  en energieker door het leven gaan? Maak dan nu de volgende stap en maak een afspraak.

 

voor inspiratie en healing

 • Mysterie school

  De mysterie school houdt zich bezig met de wetenschap en bestudering van de natuurwetten en daarnaast met occulte, astrologische en astronomische zaken.

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

 • Kleurenpunctuur

  Kleur is een vorm van voeding. Het laadt je batterij op en verhoogt je weerstand .Kleurenpunctuur is een pijnloze therapie, geschikt voor jong en oud....

  lees verder >>

 • Escentie parfums

  Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. 

  lees verder >>