geef licht door, door licht te zijn

Evaly van Dijk

Lieve belangstellende, ik ben Evaly van Dijk(1964) en geboren in Arnhem  Met mijn zoektocht naar meer energie en bevredigende antwoorden op mijn vragen over gezondheid en ziekte ben ik ooit begonnen met voedingsleer, om mijn gebrek aan energie te herstellen en na een zoektocht via diverse mooie therapieën, die allemaal een beetje of tijdelijk hielpen, ben ik uiteindelijk uitgekomen bij het regressief en progressief trainen en helen van mijzelf.

*Regressief trainen om oude belastende emoties en de daaruit ontstane gezondheidsklachten te verwijderen of te harmoniseren.

*Progressief trainen om de verantwoordelijkhieid voor mijn eigen keuzes volledig te nemen en mijn levensenergie te reactiveren.

Doordat we weer eigen verantwoordelijkheid gaan nemen voor onze gezondheid en ons levensgeluk creeeren we blijvend resultaat

En beide mogelijkheden bied ik aan op mijn website.

Wil jij ook een bljvend energieker leven? Maak dan nu de volgende stap en maak een afspraak.

 

voor inspiratie en healing

 • Mysterie school

  De mysterie school houdt zich bezig met de wetenschap en bestudering van de natuurwetten en daarnaast met occulte, astrologische en astronomische zaken.

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

 • Kleurenpunctuur

  Kleur is een vorm van voeding. Het laadt je batterij op en verhoogt je weerstand .Kleurenpunctuur is een pijnloze therapie, geschikt voor jong en oud....

  lees verder >>

 • Escentie parfums

  Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. 

  lees verder >>