geef licht door, door licht te zijn

Evaly van Dijk

Als sporter kwam ik jaren geleden thuis te zitten met een blessure. Helaas heb ik vanwege deze enkelblessure mijn sportcarrière voortijdig moeten opgeven. Ipv sporten ben ik toen meer gaan lezen en leren over gezondheid. Sinds 2005 heb ik dan ook een praktijk voor natuurgeneeskunde en inspireer ik mensen om gezonder te leven. Door deze studies kwam ik er o.a. achter welke oorzaken er achter blessures kunnen zitten. Waarom blesseert de een zijn enkel en heeft de ander zomaar een ‘tennisarm’ of altijd rugklachten. Wat veel mensen niet weten is dat er dus een oorzaak is waarom je een blessure krijgt en zelfs chronisch kan worden als je niet de  oorzaak van de blessure weghaalt. Ik behandel naast veel sportblessures in mijn praktijk ook vele andere gezondheidsklachtenen en door de diepere oorzaak weg te halen is er vaak volledig herstel mogelijk is. Dit geldt dus voor alle klachten, er zit 99 van de 100 keer een oorzaak achter. En deze oorzaak kan de blokkade zijn waarom er geen herstel optreed. Wil je weten wat bij jou de oorzaak van je blessure is of van welke gezondheidsklacht dan ook, mail of bel me dan een keer.

Maak een afspraak en ik help je graag verder.

 

voor inspiratie en healing

 • UR-Academie

  De UR Academie geeft de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in de nieuwe fase van groei in bewustzijn.

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

 • Kleurenpunctuur

  Kleur is een vorm van voeding. Het laadt je batterij op en verhoogt je weerstand .Kleurenpunctuur is een pijnloze therapie, geschikt voor jong en oud....

  lees verder >>

 • Escentie parfums

  Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. 

  lees verder >>