geef licht door, door licht te zijn

Evaly van Dijk

Lieve belangstellende, ik ben Evaly van Dijk(1964) en geboren in Arnhem. Door mijn zoektocht naar meer energie en bevredigende antwoorden te vinden op mijn vragen over gezondheid en ziekte ben ik ooit begonnen met  o.a. voedingsleer en heb diverse natuurgeneeskundige beroepsopleidingen gevolgd, jaren lang energetisch therapeut geweest en uiteindelijk ook les gaan geven op diverse natuurgeneeskundige energetische opleidingen. Deze zoektocht heeft me uiteindelijk tot het punt gebracht dat ik nu weet dat zowel kennis en inspiratie / coaching een goede combinatie zijn om volledig het helingsproces te ondersteunen. En met de energetische stoelen waar ik mee werk kan het allemaal licht, luchtig en eenvoudig.

Op dit moment verzorg ik ook de lessen van de Mysteriechool van Monique Timmers. Geef ik workshops en/of groepssessies.

Doordat jij weer de volledige verantwoordelijkheid gaat nemen voor je eigen gezondheid, creëer jij je eigen levensgeluk met blijvend resultaat.

Wil jij weer een krachtig levenslustig persoon zijn en energieker door het leven gaan? Maak dan nu de volgende stap en maak een afspraak.

 

voor inspiratie en healing

 • Mysterie school

  De mysterie school houdt zich bezig met de wetenschap en bestudering van de natuurwetten en daarnaast met occulte, astrologische en astronomische zaken.

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

 • Escentie parfums

  Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. 

  lees verder >>