geef licht door, door licht te zijn

Evaly van Dijk

Wil je graag wat meer kleur in je leven? Wil jij je laten inspireren en weer vol van het leven genieten. Dat is wat ik, Evaly van Dijk, het liefst doe. 

Kleur en licht heeft mij altijd gefascineerd. Na mijn opleiding tot kleurenspecialist heb ik een aantal jaren met heel veel plezier als kleur- & interieuradviseur gewerkt. Toen ik zelf aan den lijve ondervond wat het is om altijd moe te zijn, ben ik de opleiding orthomolecair therapeut gaan volgen. Ik kwam erachter dat je door eenvoudig veranderingen in je voedingspatroon, je je weer super fit kunt voelen. Mijn interesse in gezond en vitaal zijn, was gewekt. Sinds 2006 heb ik in mijn praktijk gewerkt als natuurgeneeskundige. Ook ben ik geschoold in de westerse medische basiskennis en kunnen mijn therapieën uitstekend worden gecombineerd met reguliere behandelingen. Inmiddels is mijn specialisatie uitgebreid met diverse andere behandelingen uit o.a. de Oosterse, Chinese en Westerse natuurgeneeskunde.

Naast mijn werk in de praktijk ben ik tot 2021 verbonden geweest aan het Mandel instituut in Bruchsal(BRD) en aan het Instituut voor kleurenpuntuur in Amsterdam. Als een van de vakdocenten verzorgde ik in Oosterbeek de geaccrediteerde opleiding en div. cursussen.

Sinds 2021 ga ik als inspirator verder voor iedereen die meer kleur in zijn of haar leven wil.

Wil jij  ook weer lichter, luchtiger en liefdevoller in het leven staan? Maak een afspraak en ik help je daar graag bij.

Evaly van Dijk

Inspiratie mogelijkheden

 • Kleurenpunctuur

  Kleur is een vorm van voeding. Het laadt je batterij op en verhoogt je weerstand .Kleurenpunctuur is een pijnloze therapie, geschikt voor jong en oud....

   

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

Nieuwsbrief