geef licht door, door licht te zijn

Evaly van Dijk

In deze tijd van grote veranderingen, niet alleen wereld wijd maar ook persoonlijk, ondergaat mijn werk ook de nodige veranderingen. Na 15 jaar succesvol als energetisch natuurgeneeskundige gewerkt te hebben is het voor mij nu tijd om door te gaan als inspirator en healer. Inspirator voor persoonlijk welzijn. Inspirator voor een vreugdevol leven, voor een gezond lichaam, voor een bewuster leven, etc... 

Het inspireren en de healing doe ik met de kleurenpunctuur, de Escentie parfums en met de programma’s van de energetische stoelen omdat dit een snelle en eenvoudige diepwerkende manier is. Deze manier van werken gaat tot aan de allereerste oorzaak en die ligt meestal op zielsniveau en soms vele levens terug. We nemen nu eenmaal informatie mee van familielijnen of andere levens en hier ligt dus vaak de oorzaak van klachten waarvan men in dit leven hinder ondervindt. 

In 2022 start de UR-Academie. Hierin bespreken we de bijzondere maar ook dynamische tijd waarin we leven. De mensheid begint de gevolgen van het multi dimensionale bewustzijn te begrijpen, oude stukken worden uitgezuiverd en de eerste stappen van verlichting zijn binnen ons bereik. Wij zijn volledig uitgerust met onvoorstelbaar grote (helende) vermogens en vaardigheden. Waarom gebruiken we die niet? We kunnen nu een intense verdieping aangaan met de Leringen van levend Licht, waardoor we ons gaan herinneren wie we werkelijk zijn.

De informatie die we bespreken en de oefeningen die we doen tijdens de praktijkdagen, kunnen een versneld ‘ontwaken’ activeren en de illusie van af gescheidenheid doen verdwijnen. Je leert tevens nieuwe helingstechnieken. Deze kennis heeft een rechtstreekse positieve invloed op je emotionele, hormonale, fysieke en psychische welzijn. Alleen wij hebben het vermogen om onszelf wakker te schudden en totaal nieuwe realiteiten en mogelijkheden onder ogen te zien. Het is nu de tijd voor een spirituele re-evolutie.

Wil jij  ook weer lichter, luchtiger en liefdevoller in het leven staan of deelnemen aan de UR-Academie? Maak een afspraak en ik help je graag verder.

 

voor inspiratie en healing

 • UR-Academie

  De UR Academie geeft de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in de nieuwe fase van groei in bewustzijn.

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

 • Kleurenpunctuur

  Kleur is een vorm van voeding. Het laadt je batterij op en verhoogt je weerstand .Kleurenpunctuur is een pijnloze therapie, geschikt voor jong en oud....

  lees verder >>

 • Escentie parfums

  Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. 

  lees verder >>