geef licht door, door licht te zijn

Evaly van Dijk

Een gezonder leven, weer beter in je vel zitten? Mensen helpen met een volledig aanpak van lichaam en geest. Dat is wat ik, Evaly van Dijk, het liefst doe. Met praktijk Kleurrijk help ik iedereen tussen 0 en 100 met klachten van welke aard dan ook.

Heb je lichamelijke of geestelijk klachten en wil je naast reguliere hulp ook naar alternatieve mogelijkheden kijken? Praktijk Kleurrijk is een praktijk voor complementaire gezondheidszorg voor de behandeling van diverse gezondheidsklachten voor jong en oud.

Kleur heeft mij altijd gefascineerd. Na mijn opleiding tot kleurenspecialist heb ik een aantal jaren met heel veel plezier als kleur- & interieuradviseur gewerkt. Toen ik zelf aan den lijve ondervond wat het is om altijd moe te zijn, ben ik de opleiding orthomolecair therapeut gaan volgen. Ik kwam erachter dat je door eenvoudig veranderingen in je voedingspatroon, je je weer super fit kunt voelen. Mijn interesse in gezond en vitaal zijn, was gewekt. Sinds 2006 werk ik in mijn praktijk als natuurgeneeskundige en worden mijn behandelingen vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Ook ben ik geschoold in de westerse medische basiskennis en kunnen mijn therapieën uitstekend worden gecombineerd met reguliere behandelingen. Inmiddels is mijn specialisatie uitgebreid met diverse andere behandelingen uit o.a. de Oosterse, Chinese en Westerse natuurgeneeskunde.

Naast mijn werk in de praktijk ben ik verbonden aan het Mandel instituut in Bruchsal(BRD) en aan het Instituut voor kleurenpuntuur in Amsterdam. Als een van de vakdocenten verzorg ik in Oosterbeek KTNO geaccrediteerde cursussen.

Wil jij  ook weer lichter, luchtiger en liefdevoller in het leven staan? Maak een afspraak en ik help je daar graag bij.

Evaly van Dijk

 

 

Behandelingen

 • Kleurenpunctuur

  Kleur is een vorm van voeding. Het laadt je batterij op en verhoogt je weerstand .Kleurenpunctuur is een pijnloze therapie, geschikt voor jong en oud....

   

  lees verder >>

 • Dorntherapie en breussmassage

  Vage klachten of ziekte kunnen een relatie hebben met een beenlengte verschil. Het lichaamsgewicht wordt daardoor verplaatst .....

   

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

 • E.E.N.® Therapie

  Zit je niet lekker in je vel? Loopt je leven niet zoals je wilt of vind je je werk niet leuk? Ben je onrustig in je hoofd of lichaam. Ben je snel boos, verdrietig, of depressief...

  lees verder >>

 • Gezonde voeding en voedingsintolerantie

  Gevarieerde voeding is belangrijk om gezond te blijven. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo gemakkelijk. Wat gezonde voeding voor iemand is, blijft heel persoonlijk....

  lees verder >>

   

Nieuwsbrief