geef licht door, door licht te zijn

Evaly van Dijk

Wil je graag wat meer kleur in je leven? Wil jij je laten inspireren en weer vol van het leven genieten. Dat is wat ik, Evaly van Dijk, je het liefste gun. 

In deze tijd van grote veranderingen, niet alleen wereld wijd maar ook persoonlijk, ondergaat mijn werk ook de nodige veranderingen. Na 15 jaar succesvol als energetisch natuurgeneeskundige gewerkt te hebben is het voor mij nu tijd om door te gaan als inspirator. Inspirator voor persoonlijk welzijn. Inspirator voor een vreugdevol leven, voor een gezond lichaam, voor een …  je mag elke vraag aan mij stellen om geïnspireerd te worden om daarna de volle verantwoording voor je eigen leven te nemen.

Waarom ik deze keuze heb gemaakt? In mijn leven loopt het altijd zo dat ik eerst geïnspireerd wordt en een keuze maak en het waarom voor deze keuze mij pas later duidelijk wordt. Maar ook omdat ik bewust en onbewust al vaak mensen inspireer en dat voelt gewoon goed voor mij en ik wordt er blij van om in het leven nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Het inspireren ga ik hoofdzakelijk met de programma’s van de energetische stoelen doen omdat dit een snelle en eenvoudige diepwerkende manier is. Deze manier van werken gaat tot aan de allereerste oorzaak en die ligt meestal op zielsniveau en soms vele levens terug. We nemen nu eenmaal informatie mee van familielijnen of andere levens en hier ligt dus vaak de oorzaak van klachten waarvan men in dit leven hinder ondervinden.

Wil jij  ook weer lichter, luchtiger en liefdevoller in het leven staan? Maak een afspraak en ik help je daar graag bij.

Evaly van Dijk

Inspiratie mogelijkheden

 • Kleurenpunctuur

  Kleur is een vorm van voeding. Het laadt je batterij op en verhoogt je weerstand .Kleurenpunctuur is een pijnloze therapie, geschikt voor jong en oud....

   

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

Nieuwsbrief