Train je seksualiteit
Een prachtig online programma voor vrouwen en mannen. In acht stappen naar meer energie, meer in je lijf en meer hormonale balans
 
Hier even heel in het kort wat informatie, verder is er een prachtige site met uitgebreide informtie over transformatie seksualiteit.
De technieken van Vallei-orgasme leren je hoe je met seksuele energie- pure levenskracht die gewoon voor het oprapen ligt- elke dag van binnenuit je batterijen oplaadt. dat voel je en dat zie je. aan die blos op je wangen, aan de sprankeling in je ogen en aan die overvloed aan energie. en je gaat ook nog eens heel andere vormen van orgasme ervaren.
 
Wat is Vallei-orgasme?
Een oeroude techniek in een springlevend jasje, die je veilig stap voor stap leert. Seksuele energie is een van de sterkste krachten op aarde: je kunt er nieuwe leven mee maken. Diezelfde energie kun je ook inzetten als motor onder je eigen gezondheid en je groei als mens.
 
Ontdek jouw (seksuele) rijkdom
Dit leer je in je eentje, door meditatieve zelfbeminning. Het mooie is: je wordt de baas over je eigen seksuele ontwikkeling. neem de teugels van je geluk in handen en ontdek een oneingdige rijkdom in je eigen binnenwereld.
 
Op weg naar een natuurlijke balans
De training herstelt je fysieke en emotionele balans op een natuurlijke manier. Vrouwen krijgen meer grip op menstruatieklachten en de overgang. Mannen komen makkelijker los van porno en gaan meer voelen. regelmatig trainen maakt je wijzer, bewuster en gelukkiger mens. voor jezlef en in relaties met anderen.
 
Ja, ik wil! hoe kan ik beginnen?
volg de online cursus Vallei-orgasme: in 8 lessen (minimaal 16 weken) leer je hoe je seksuele energie opwekt, kalmeert, rondstuurt en transformeert in vitaliteit. Na die acht lessen kun je remmen en gas geven. Maar dan begint het pas echt, want dit wil je een leven lang blijven toepassen..
 
Er zijn specifieke programma's voor 'Soepel door de overgang" en "Kom uit de kramp" en krijg meer energie.

Klik hier voor een afspraak  dan help ik je graag verder.

voor inspiratie en healing

 • Mysterie school

  De mysterie school houdt zich bezig met de wetenschap en bestudering van de natuurwetten en daarnaast met occulte, astrologische en astronomische zaken.

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

 • Escentie parfums

  Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. 

  lees verder >>