Escentie geuren

Stel je open zonder voorwaarden!
Alleen jijzelf kunt voor openheid zorgen. Simpelweg door je nergens voor af te sluiten!

Alle escenties zijn met hun geur, kleur en kristalfrequenties zó gemaakt, dat ze jou zo optimaal mogelijk in verbinding houden met je hoger zelf en je aarding. Soms betekent dat dat je ze daarvoor op specifieke plekken op je lichaam aan kunt brengen om je energie te resetten als het ware.
 
Op deze manier kan je energie goed door stromen, ben en blijf je schakel tussen hemel en aarde.
In deze staat zijn er voelbaar minder fysieke en/of geestelijke klachten aanwezig en zijn je emoties minder overweldigend.
Het schept ruimte in je hart, ruimte naar meer openheid, meer verbinding, meer vreugdevolheid.
 
In de optimale verbinding schuilt je grootste bescherming. Wanneer jij je plek volledig inneemt en open durft te blijven dan volgt alles wat je nodig hebt vanzelf. Dat wat niet bij je hoort laat je moeiteloos los. 
Laat niets wat in je leven gebeurd zo belangrijk zijn dat je je ervoor zou willen afsluiten. 
 
Wanneer je in je hart de neiging hiertoe bemerkt probeer dan meteen te ontspannen, doe wat daar voor nodig is. Stroom. Wanneer je kunt ontspannen en jezelf openstelt, komt er vanbinnen een enorme hoeveelheid energie vrij.
 

 Interesse?  Maak een persoonlijke afspraak

 

voor inspiratie en healing

 • Mysterie school

  De mysterie school houdt zich bezig met de wetenschap en bestudering van de natuurwetten en daarnaast met occulte, astrologische en astronomische zaken.

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

 • Escentie parfums

  Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. 

  lees verder >>