Inspiratie en heling

Op ontdekkingsreis

Deze tijd nodigt uit om op ontdekkingsreis te gaan en nieuwe ervaringen op te doen, buiten het terrein dat jou bekend is. De omstandigheden krijgen we momenteel op een presenteerblaadje aangereikt. Niets is zeker en zowel een oud als een nieuw normaal zijn nog ver te zoeken. We bevinden ons - of we het nu leuk vinden of niet - in de perfecte omstandigheden om nieuwe wegen in te slaan en onze grenzen te verleggen.

Het is de kunst van elk experiment het mooie te zien, eenvoudig weg omdat je er hoe dan ook wijzer van wordt. Het gaat niet om het vooraf bedachte eindresultaat, maar om het onverwachte dat ontstaat als je zonder einddoel gaat experimenteren. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en leert kanten van jezelf en andere kennen die je misschien niet had vermoed.

De schijnveiligheid van het bekende

Juist als je bekend terrein verlaat, kan het zijn dat je wordt geconfronteerd met de beschermingsmechanismen die je altijd binnen schijnbaar veilige grenzen van het bekende hebben gehouden. Willen weten hoe het scenario voor de toekomst eruit ziet, is de grootste blokkade die je voorjezelf kunt opwerpen. We gaan nu op pad zonder plan en we stellen onderweg, op basis van het moment de koers zonodig bij.

Als je beschermingsmechanisme bij jezelf opmerkt, weet dan dat oude patronen langskomen om er definitief afscheid van te nemen. Niet om er opnieuw naar te handelen en zelfs niet om eraan 'te werken". Dat is namelijk niet nodig als je een nieuwe weg in slaat. Hoe het ook loopt, weet dat je de mooiste ontdekkingen doet als je mooie dingen eens anders dan anders doet. Dus ga moedig het onbekende tegemoet en verheug je op wat je ervan gaat leren, wat het ook zal zijn.

Hoe gaan we dat doen?

Voor iedereen die graag zijn ontdekkingsreis wil maken maar gehinderd wordt door oude (herhalende) patronen, moeite heeft met alle veranderingen, onzeker heden, (oude) angsten, etc zijn er nu oa de zielsconflict behandelingen en orgaan reset codes. We gaan oude ballast van familiepatronen en conditioneringen, meegenomen angsten of andere informatie van vorige levens en familie volledig harminiseren. Deze behandelingen zorgen ervoor dat je wordt wie je werkelijk bent, een krachtig,liefdevol persoon die volvertrouwen de toekomst tegemoet gaat.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak.

 

voor inspiratie en healing

 • UR-Academie

  De UR Academie geeft de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in de nieuwe fase van groei in bewustzijn.

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

 • Kleurenpunctuur

  Kleur is een vorm van voeding. Het laadt je batterij op en verhoogt je weerstand .Kleurenpunctuur is een pijnloze therapie, geschikt voor jong en oud....

  lees verder >>

 • Escentie parfums

  Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. 

  lees verder >>