Gezonde voeding en voedingsintolerantie

Wat gezonde voeding voor iemand is, blijft heel persoonlijk. Afhankelijk van iemand zijn gezondheidsklachten, eet en leefgewoontes maak ik een persoonlijk voedingsplan. Dit begeleid ik met ondersteunende natuurgeneeskundige behandelingen om o.a. spijsverteringssyteem te versterken. Uw gezondheid zal aanmerkelijk verbeteren.

Bent u ergens allergisch voor? Dan weet u dat uw immuunsysteem onmiddellijk reageert als u in contact komt met stof(fen) waar u allergisch voor bent. U begint te niezen, uw ogen gaan branden of sommige plekken op uw huid zetten op of jeuken verschrikkelijk. Er kunnen ook andere reacties ontstaan zoals hoofdpijn, buikpijn, benauwdheid of wat de meeste mensen niet weten; OVERGEWICHT.
Heel vaak ligt de oorzaak van een verzwakt immuunsysteem aan een voedingsintolerantie.
Voedingsintolerantie wordt meestal veroorzaakt door een paar specifieke voedingsmiddelen. Behandeling (in fase) is mogelijk met behulp van bepaalde middelen, ondersteund door een tegelijkertijds te volgen specifiek dieet.


Fit, vitaal en gezond met de Vijf Elementen Voedingsleer
. Duizenden jaren geleden wisten de Chinezen al dat ze door het eten van uitgebalanceerde voeding tot op hoge leeftijd gezond en vitaal konden blijven. De Chinese geneeskunde is van oudsher een preventieve geneeskunde, waarbij onder andere voeding wordt gebruikt om het lichaam en de geest in een optimale conditie te houden en ziekten te verminderen en/of te genezen. De kennis over voedingsleer in China is onvoorstelbaar groot en bewijst al duizenden jaren zijn effectiviteit. Het versterken van het spijsverteringssysteem staat daarbij steeds centraal.

De vijf elementen voedingsleer bekijkt de voeding op zijn energetische waarde, op zijn levensenergie en op het effect dat de voeding op de mens heeft. De vijf elementen voedingswijsheid geeft u een vernieuwende kijk op voeding en gezondheid.
5 elementen voedingsleer

voor inspiratie en healing

 • Mysterie school

  De mysterie school houdt zich bezig met de wetenschap en bestudering van de natuurwetten en daarnaast met occulte, astrologische en astronomische zaken.

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

 • Escentie parfums

  Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. 

  lees verder >>