UR-Academie                 

Wij zijn de scheppers van een nieuwe wereld. We hoeven niet meer te ‘werken’ om ons via allerlei ‘technieken’ beter te voelen, we hoeven enkel opnieuw te kiezen wie we willen zijn.

Wij zijn geen Human Do-ings, wij zijn Human Be-ings!

 

De UR-Academie geeft de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in de nieuwe fase van groei in bewustzijn. Grote aantallen mensen worden zich bewust van hun werkelijke aard en kiezen niet meer voor het gesloten driedimensionale bewustzijn maar voor open verbindingen, spiritueel meesterschap, om de schatkamers van onze geest te onderzoeken en tussen werelden te reizen. Te leven vanuit ons hart, de 5de dimensie in verbinding met de Mystieke Hartkamer. Door de verbinding met de Mystieke Hartkamer komen we in een hoger trillingsveld, de vijfde dimensie. Hier zullen we ons weer herinneren wie we werkelijk zijn, letterlijk een nieuw Lichtkleed aantrekken.

De UR-Academie nodigt je uit om al deze nieuwe informatie te onderzoeken en te ervaren. Want de kennis over onze werkelijke aard en afkomst behoort elke mens toe. Een nieuw tijdperk wordt geboren, laten we er samen voor zorgen dat het een tijdperk van Licht is. De ‘oude’ kennis die nu vrijkomt laat je beseffen dat alles mogelijk is op een moeiteloze manier.

De informatie en kennis die in De UR-Academie besproken worden en de oefeningen die we doen, laten je een grote sprong maken in jouw spirituele groeiproces. Het is belangrijke informatie in deze tijd hier op aarde! Daardoor gaan we beseffen dat we niet hoeven te lijden, maar dat wij ons nu volledig mogen ontwikkelen in deze turbulente, maar bijzondere tijd! Diep van binnen verlangen we allemaal naar een gelukkig leven en weten we dat overvloed ons erfrecht is. Waarom blijkt dit in de praktijk zo moeilijk te zijn? Wat houdt ons tegen om zo te leven?

Wij leven nu in een bijzondere maar ook dynamische tijd omdat de mensheid de gevolgen van het Multi dimensionale bewustzijn begint te begrijpen, oude stukken worden uitgezuiverd en de eerste stappen van verlichting zijn binnen ons bereik. Wij zijn volledig uitgerust met onvoorstelbaar grote (helende) vermogens en vaardigheden, waarom gebruiken we die niet? We kunnen nu een intense verdieping aangaan met de Leringen van levend Licht. Waardoor we ons gaan herinneren wie we werkelijk zijn.

De informatie die we bespreken en de oefeningen die we doen kunnen een versneld ‘ontwaken’ activeren en de illusie van af gescheidenheid doen verdwijnen. Je leert tevens nieuwe helingstechnieken. Deze kennis heeft een rechtstreekse positieve invloed op je emotionele, hormonale, fysieke en psychische welzijn. Alleen wij hebben het vermogen om onszelf wakker te schudden en totaal nieuwe realiteiten en mogelijkheden onder ogen te zien, het is nu de tijd voor een spirituele re-evolutie.

Praktische informatie van de eerste drie graden (duur ca. 1 jaar):         

 • De UR-Academie bestaat uit 5 graden en de dagen zijn incl. syllabus, koffie/thee.
 • Je meldt je per dag aan en hebt steeds de keuze of en wanneer je de volgende dag wilt volgen. Je kunt ook alleen de theorie dagen volgen.
 • Kosten graad 1: 1 theorie dag 150 euro, 1 praktijk dag 250 euro en 100 euro, voor chakra kaarten en templates
 • Kosten graad 2: 1 theorie dag 150 euro, 1 praktijk dag 250 euro en 1 inwijding dag bij Monique Timmers 100 euro (www.moniquetimmers.nl )
 • Kosten graad 3: 1 theorie dag 150 euro, 1 praktijk dag 250 euro en 1 inwijding dag bij Monique Timmers 100 euro (idem)
 • Bij een zakelijke factuur komt er 21% BTW .bij
 • Tijdens de praktijkdagen behandelen we op de Urim stoel. www.ur-codes.nl
 • Datum:  1e groep start op vrijdag 21 januari om 11 uur.  ( = vol)
 •                2e groep start op zaterdag 22 januari om 11 uur. (=vol)
 •                3e groep start op vrijdag 11 maart. om 11 uur. (= gestart)
 •                4e groep start inseptember 2022

Urim- code stoelen zijn in mijn praktijk te koop of te huur.

Interesse? Meer informatie? Je bent van harte welkom!