Escentie geuren

Unieke parfums
Bij 6th Sense Perfume Lab worden bijzondere geurenontwikkled. Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. Escentie parfums.
Escentie parfums zijn een fusie van parfumingrediënten, kleuren en kristal en bezitten hierdoor geheel eigen trillingen. Van het holistische principe uitgaande dat alles in het leven energie is en met elkaar in verbinding staat hebben deze trillingen een buitengewoon mooi effect op het menselijk energieniveau. De escentie waarop je eigen energie resoneert, kan voor balans en ontspanning in jouw leven zorgen. Ook vanuit het antroposofisch gedachtengoed waarbij de mineralen-, planten- en dierenwereld in ons mensen besloten liggen, kan ons innerlijk wezen herkenning vinden in deze geuren.

Jou energie
De escenties van het 6th Sense Perfume lab zijn met de grootst mogelijke zorg voor u samengesteld en bieden een volledig ingrediëntenpalet dat tenminste 90 % biologisch is.
Omdat de parfums volgens energetische waarden zijn samengesteld en niet volgens trends of rolmodellen, is er geen onderscheid tussen dames en heren geuren meer nodig. Wat er toe doet is dat het parfum bij jou en jouw energie past. Klopt dit, dan is de geur altijd lekker. Je eigen geuren databank wordt gedurende het leven gevormd door in je geheugen, geuren gekoppeld aan belevingen op te slaan. Dit draagt bij aan de individuele beleving van de escentie parfums. Ook gepersonaliseerde escentie-blends kunnen op aanvraag voor u gemaakt worden.

Intresse? Maak een persoonlijke afspraak of een on-line afspraak.

Inspiratie mogelijkheden

 • Kleurenpunctuur

  Kleur is een vorm van voeding. Het laadt je batterij op en verhoogt je weerstand .Kleurenpunctuur is een pijnloze therapie, geschikt voor jong en oud....

   

  lees verder >>

 • Energetische stoelen

  De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen.

  lees verder >>

Nieuwsbrief